Ring til os på +45 23 48 41 76

Lidt om os og klinikken

Louise Joo Andersen

Lægeexam. Fysiurgisk massør. Speciale i sportsskader og overbelastningsskader. Indehaver af Den Mobile Massørklinik

Tlf. +45 23 48 41 76
Firma e-mail: info@dmmk.dk
Firma e-mail: denmobilemassorklinik@gmail.com
Privat e-mail: lja@dmmk.dk

Jeg er adopteret fra syd-Korea til Danmark i 1979, da jeg var et år gammel. Jeg er opvokset i Nykøbing Mors, og flyttede til Viborg i 1996 for at gå på Viborg handelsskole på deres boldlinje. Jeg har selv ødelagt mit ene knæ ved en håndboldskade, og derfor har min passion været at behandle sportsskader. Allerede som 8-årige bestemte jeg mig for, at jeg skulle være massør, og som 16 – årige bestemte jeg mig for, at det skulle være som selvstændig, at jeg skulle arbejde med massage.

I 2000 gik jeg i mesterlære hos en massør, og jeg åbnede min første klinik som 23-årige, og har arbejdet med massage lige siden. I dag er mine specialer sportsskader og overbelastningsskader samt dybdegående massage.

Se priser her

Johnny Olsen

Lægeexam. Fysiurgisk massør. Speciale i dybdegående massage og velfærdsmassage. Indehaver af Den Mobile Massør

Tlf. +45 28 68 67 27
Firma e-mail: denmobilemassor@gmail.com
Privat e-mail: jmo@dmmk.dk

Jeg er 42 år, og jeg er uddannet som butiksslagter tilbage i 1997, og jeg har arbejdet på slagteri siden 2003. Jeg er født i Randers og opvokset i Allingåbro på Djursland.

På grund af det nedslidende arbejde som slagterimedarbejder, har jeg gået i en 2-3 år, og overvejet, hvad jeg så skulle lave, hvis jeg en dag ikke kunne holde til at arbejde på slagteriet.

Jeg har nu valgt at gå en anden vej, for at hjælpe andre af med deres overbelastningsskader, som både kan være fritids- og arbejdsrelateret. I dag er mine specialer dybdegående massage og velfærdsmassage.

Jeg har nu efter 15 år på slagteriet valgt at stoppe helt på slagteriet og forfølge min drøm om at blive selvstændig indenfor massage.
Jeg er fast besluttet på, at det skal være en succes og en positiv oplevelse. Jeg udvider derfor mine åbningstider, som stadig vil være efter aftale, men der er en større chance for, at du kan få en tid der passer lige netop dig. Det giver flere den fantastiske mulighed for at få en dejlig afslappende massage, som bl.a. løsner op for spændte muskler, og kan afhjælpe dig med spændingshovedpine og andre fritids-/ arbejdsrelaterede overbelastningsskader.

Husk på det er bedre at forebygge fremfor at behandle. Det er bedre, det er billigere og formindsker udbrudssmerter.

Se priser her

Vi har åben efter aftale!

Book online via vores hjemmeside www.dmmk.dk.
Klik på ”Book en tid” eller gå på vores Facebookside Den Mobile Massørklnik v/ Louise Joo Andersen.
Klik på den blå knap ”reserver nu”.

Det er simpelt, det er enkelt og det er nemt!

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt