Ring til os på +45 23 48 41 76

Lidt om os og klinikken

Louise Joo Andersen

Lægeexam. Fysiurgisk massør. Speciale i sportsskader og overbelastningsskader. Indehaver af Den Mobile massørklinik

Tlf. +45 23 48 41 76
Firma e-mail: info@dmmk.dk
Firma e-mail: denmobilemassorklinik@gmail.com
Privat e-mail: lja@dmmk.dk

Jeg er adopteret fra syd-Korea til Danmark i 1979, da jeg var et år gammel. Jeg er opvokset i Nykøbing Mors, og flyttede til Viborg i 1996 for at gå på Viborg handelsskole på deres boldlinje. Jeg har selv ødelagt mit ene knæ ved en håndboldskade, og derfor har min passion været at behandle sportsskader. Allerede som 8-årige bestemte jeg mig for, at jeg skulle være massør, og som 16 – årige bestemte jeg mig for, at det skulle være som selvstændig, at jeg skulle arbejde med massage.

I 2000 gik jeg i mesterlære hos en massør, og jeg åbnede min første klinik som 23-årige, og har arbejdet med massage lige siden. I dag er mine specialer sportsskader og overbelastningsskader samt dybdegående massage.

Se priser her

Johnny Olsen

lægeexam. Fysiurgisk massør. Speciale i dybdegående massage og velfærdsmassage. Indehaver af Den Mobile Massør

Tlf. +45 28 68 67 27
Firma e-mail: denmobilemassor@gmail.com
Privat e-mail: jmo@dmmk.dk

Jeg er 42 år, og jeg er uddannet som butiksslagter tilbage i 1997, og jeg har arbejdet på slagteri siden 2003. Jeg er født i Randers og opvokset i Allingåbro på Djursland.

På grund af det nedslidende arbejde som slagterimedarbejder, har jeg gået i en 2-3 år, og overvejet, hvad jeg så skulle lave, hvis jeg en dag ikke kunne holde til at arbejde på slagteriet.

Jeg har nu valgt at gå en anden vej, for at hjælpe andre af med deres overbelastningsskader, som både kan være fritids- og arbejdsrelateret. I dag er mine specialer dybdegående massage og velfærdsmassage.

Jeg har nu efter 15 år på slagteriet valgt at stoppe helt på slagteriet og forfølge min drøm om at blive selvstændig indenfor massage.
Jeg er fast besluttet på, at det skal være en succes og en positiv oplevelse. Jeg udvider derfor mine åbningstider, som stadig vil være efter aftale, men der er en større chance for, at du kan få en tid der passer lige netop dig. Det giver flere den fantastiske mulighed for at få en dejlig afslappende massage, som bl.a. løsner op for spændte muskler, og kan afhjælpe dig med spændingshovedpine og andre fritids-/ arbejdsrelaterede overbelastningsskader.

Husk på det er bedre at forebygge fremfor at behandle. Det er bedre, det er billigere og formindsker udbrudssmerter.

Se priser her

Camilla Friis Jørgensen

Aut. Fysioterapeut og akupunktur og løbekonsulent. Indehaver af Friis Fysioterapi

Tlf. +45 28 78 44 45
Firma e-mail: friis.fysioterapi@outlook.dk
Firma e-mail: cf@dmmk.dk

Fysioterapi med fokus på DIG
Som fysioterapeut er jeg uddannet i at behandle smerter og/eller skader i kroppens bevægeapparat, altså i muskler og led samt genoptræning efter nedsat funktion i en bestemt kropsdel. Men jeg ser bestemt hele mennesket og ikke kun ”en skulder” eller ”et knæ”. Der er derfor HER sat ekstra tid af til den første behandling (1 time) for at komme hele vejen rundt om DIG. Derefter er det en vurdering ud fra behandlingsstrategien, om der er afsat 30 eller 40 min til de efterfølgende behandlinger.

I min behandlingstilgang benytter jeg både samtale, vejledning og rådgivning, styrke- og bevægeligheds-træning, manuel behandling, led mobilisering, tapning eller akupunktur, hvor det er aktuelt og blander ofte flere elementer for at opnå det bedst mulige resultat. For mig kan én behandlingsstrategi sjældent stå alene. Du får derfor også nogle redskaber med ”hjem”, så du kan arbejde med problemet både på kort og lang sigt.

Jeg arbejder både med almen fysioterapi og genoptræning indenfor samtlige områder af kroppen. 
Jeg har en særlig fokus og tilgang til underkroppen og dens sammenspil, dvs. bækken, hofter, knæ, underben og fødder. Dette er kommet gennem mine egne erfaringer og skavanker – gennem min passion for løb – samt diverse kurser heri. Jeg har bl.a. kurser indenfor speciallavet såler, SuperSoles, samt er certificeret GLA:D-instruktør, dvs. jeg kan hjælpe folk i gang både med træning og behandling af slidgigt i hofter og knæ.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du overvejer om dette kunne være det rette for dig.

Uddannelser/Kurser:

Autoriseret fysioterapeut, 2015, VIA University College Århus
Akupunktur grunduddannelse, 2018, Dansk Selskab i Akupunktur for Fysioterapi

  • Specialkursus i akupunktur for Sportsskader
  • Specialkursus i akupunktur til gynækologiske lidelser
  • ”Back to basic” manuelle færdigheder ved Anders Bak (fysioterapeut og osteopat)
  • Løbestilsanalyse for fysioterapeuter v./ Per Øllgaard
  • SuperSole – individuelt tilpasset såler
  • Certificeret G.L.A:D- instruktør (Godt Liv med Artrose i Danmark)
  • TRX- Suspension kursus – STC v. /Kim Papsø
  • Kinesio Taping Fundamentals (KT1)

Se priser her

Vi har åben efter aftale!

Book online via vores hjemmeside www.dmmk.dk.
Klik på ”Book en tid” eller gå på vores Facebookside Den Mobile Massørklnik v/ Louise Joo Andersen.
Klik på den blå knap ”reserver nu”.

Det er simpelt, det er enkelt og det er nemt!