Ring til os på +45 23 48 41 76

Voksbehandlinger

Vi har nu fået Danmarks bedste vokssystem ind på klinikken – nemlig Lycon, som har over 40 års erfaring på markedet. Blid mod huden og effektiv mod hårene. Kan fjerne hårene helt ned til 1 mm. I længden.

Det nu er muligt at få en brasiliansk behandling til både kvinder og mænd, så følg med på vores Facebookside Den Mobile Massørklinik v/Louise Joo Andersen.

En brazil betyder kort og godt, at man fjerner alle hårene på ens intime områder, Man slipper for at bruge en skraber og undgår derved at skære sig selv eller få stive hårbørster ved udgroning. Ved regelmæssig voks af alle områder på kroppen, formindskes udgroningen af hår, og de hår som vokser ud, vil være bløde og lettere at fjerne fra gang til gang.

Vi har fået to nye fantastiske behandlinger ind i forbindelse med intimvoksning. Det kan ske, at huden reagere kraftigt på ubehaget omkring voksningen i bikiniområdet og specielt på venusbjerget. Det gælder både for mænd og kvinder. Man kan opleve uren hud, såsom bumser/ skægpest, hudorme og indgroet hår, som medfører tilstopning af hårsækkene. Hvis man lægger ud med, at få huden renset godt og behandle eller forebygge hudproblemer i intimområdet, så reagere huden knap så kraftigt på, at man foretager en voksbehandling i dette område.

Intim hudbehandling de luxe 1 består af afrensning og eksfoliering med Medex bio soft peeling. Peeling med Bio soft enzym. Manuel Dybderens, en Medex maske og derefter afsluttende cremer. Man kan bestille denne behandling sammen med voks behandlingen eller som en behandling for sig. Behandlingen tager ca. 20 min. og koster kr. 175,-

Intim hudbehandling de lux 2 består af en afrensning og eksfoliering med Lycons egen Body Exfoliant. Derefter ny afrensning og en afsluttende creme som hedder Hair on Strike, som hjælper huden med at reducere indgroende hår. Denne behandling varer også 20 min. og kan også kombineres med voksbehandling, så behandlingerne ligger lige efter hinanden. Prisen for denne behandling koster kr. 149,-.

Priser på voksning

Brazil til kvinder varighed 30-45 min. kr. 375,-

Brazil til mænd varighed 30-45 min. kr. 450,-

Voks af underarme varighed ca. 20 min. kr. 149,-
(Voksning fra håndled og op til albuen)

Voksning af skulder/nakke varigehd ca. 20 min. Kr. 149,-
(Voks af skuldre og øverste del af overarmene og nakke (op til hårgrænsen)

Voks bikinilinien (kvinder) varighed ca. 15 min. kr. 95,-
(Voks af bikinilinien som følger trussekanten).

Voks under arme varighed ca. 15 min. kr. 95,-

Voks af hele benet eksklusiv bikinilinien varighed ca. 50 min. kr. 450,-
(fra foden og op til bikinilinien (kvinder) og lysken( mænd))

Voks underben varighed ca. 30 min. kr. 249,-
(Fra foden og op til knæet)

Voks af mave og ryg varighed ca. 60 min. Fra kr. 600,-
(Prisen og varighed afhænger af, hvor mange hår og hvor kraftige dine hår er).

Voks mave varighed ca. 30 min. Fra kr. 249,-
(Prisen og varighed afhænger af, hvor mange hår og hvor kraftige dine hår er).

Voks ryg varighed ca. 30 min. Fra kr. 300,-
(Prisen og varighed afhænger af, hvor mange hår og hvor kraftige dine hår er).

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt